Italijanska kompanija USCO želi da preseli pogon u Trstenik

Bez autora
Oct 18 2011

Kompanija "Prva petoletka" iz Trstenika saopštila je danas da je italijanska kompanija USCO zainteresovana da svoj proizvodni pogon stacionira u toj srpskoj kompaniji, kako bi deo poslovanja prenela u Srbiju. Kompanija za proizvodnju i distribuciju rezervnih delova za velike mašine namenjenih građevinskoj industriji USCO zainteresovana je da svoj proizvodni pogon preseli u halu "Mikroelektronike" u Trsteniku. USCO bi tom prilikom zaposlio nove radnike, rekonstruisao halu prema svojim potrebama, instalirao nove mašine i opremu, planirana proizvodnja bi u potpunosti bila namenjena izvozu, a proizvodi izrađeni u Srbiji nosili bi obeležje "Made in Serbia". USCO ima nameru da u Agenciji za privredne registre obavi registraciju nove firme sa sedištem u Trsteniku.

Italijanska kompanija USCO želi da preseli pogon u TrstenikKompanija "Prva petoletka" iz Trstenika saopštila je danas da je italijanska kompanija USCO zainteresovana da svoj proizvodni pogon stacionira u toj srpskoj kompaniji, kako bi deo poslovanja prenela u Srbiju.

Kako se navodi, kompanija za proizvodnju i distribuciju rezervnih delova za velike mašine namenjenih građevinskoj industriji USCO zainteresovana je da svoj proizvodni pogon preseli u halu "Mikroelektronike" u Trsteniku.

"USCO bi tom prilikom zaposlio nove radnike, rekonstruisao halu prema svojim potrebama, instalirao nove mašine i opremu, planirana proizvodnja bi u potpunosti bila namenjena izvozu, a proizvodi izrađeni u Srbiji nosili bi obeležje 'Made in Serbia'", naglašava se u saopštenju.

Dodaje se da USCO ima nameru da u Agenciji za privredne registre obavi registraciju nove firme sa sedištem u Trsteniku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik